stres

Mien en Peer vwdr

Wist niet dat ik daar last van had. Ik vertel wel hoe het komt…. kwam.  Heb net een MP3 zoon 3 wiel voertuig in de garantie dus na 1 week had ik 3 mankementen en de mp3 weer terug waar ik hem vandaan had. na een week maar eens gaan mailen. Antwoord dat hij bijna klaar moest zijn.  3 dagen later maar eens gebeld, na een half uur werd ik terug gebeld. Er mankeerde heel veel aan , of ik hem niet om wilde ruilen. Bla BLa BLa om een lang verhaal kort te maken in de tijd dat hij bij de dealer stond zat ik in de stres slecht slapen je kent het wel. Ik die bijna niks uit handen geeft doe alles zelf had er dus stres van. 

Piaggio MP3 400 LT

Nu staat der weer een in de schuur stres weg stuurde een beetje houterig dus even de 4 vet punten vol gepompt ja ik weet wel garantie… aan mijn hoela ik weer een berg stres doe het zelf wel. Is leuk en leerzaam.
En vannacht beren goed geslapen…