BlogRitje Pisa

Raar hersens ?

Mien & Peer 2018

Sta ik een beetje onkruid trekken in de tuin zit ik met mijn gedachten ergens onderweg naar Italië toe waar we pauzen gemaakt hebben. Vaag hoe kom ik daar nu bij met beeld en al. Nu ik er aan terug denk aan dat moment weet ik het niet meer ook het beeld is weg. Maar een ding is zeker als je aan zoon rit begint rijg je later zo nu en dan weer beelden en gedachten binnen waar je het bestaan niet kon bedenken. Die vliegen zo binnen en zijn weer weg en je weet honderd procent zeker dat je er wel geweest bent.

Mien & Peer 2018

Parkeren Op zijn Italiaans hoe ik nu op dat beeld kom weet ik ook niet… Ha ha ha daar is ook niemand die der moeilijk over doet, dat is heel gewoon.
Maar hoe verder naar het zuiden hoe slechter de wegen worden. En hoe meer huisvuil er langs de weg ligt en onder viaducten niet een beetje maar heel veel.
Als U nu denkt hoe is het met zijn ribben nou 17-10-2018 voel ik het zo nu en dan wel slapen gaat goed lachen en hoesten ook maar zo nu en dan voel ik het nog wel. Moet je kijken na twee en een halve maand…

Als U nu denkt rare blogger tja ik blog wanneer het mij uitkomt en wanneer ik er zin in heb ook het waar over dat weet ik nooit. Ene Reageren ach ik wil het niet weten met een beetje geluk klikt en leest er 1 persoon mijn teksten Gezien ik het niet helemaal eens ben met de privacy wet kan er ook niemand registreren en de door slag er voor is van die domme spammers.
Dus gewoon gesloten voor commentaar in een klap van twee dingen af.

Nee ik moet niks en wil ook niet weten wie dit leest bij hoe zet je een blog op zitten ze te kicken op volgers das net als met geld geef ik ook niks om.
Geld en geloof geven rotzooi in de wereld t`s een noodzakelijk kwaad maar dan zonder mij.