Nieuws

Motor ipv bromscooter

Mp3 Mien en Peer

Na de vakantie geen scooters meer die zijn in Italië achter gebleven. Ik goedkoop een motorscooter op de kop getikt. En nu na ongeveer 2 maanden en 700km verder op de motor. weet ik het zeker. de tijd van bromscooters is geweest. We slaan nu een nieuwe weg in en gaan verder op de motor. Mijn vrouw zag er als een berg tegenop om te leren schakelen op een les motor.

Die optie overwogen om mijn motorscooter als les motor te gebruiken. Die mogelijkheid is er wel maar dan moet je diep in je buidel tasten. Dus verder gekeken naar een andere oplossing. Toen kwamen we uit op een Piaggio mp3 LT daar mag je met autorijbewijs op rijden mits je voor begin 2013 je rijbewijs op zak had. Die heeft ze al van de vorige eeuw dus das geen probleem.

Piaggio mp3 400 LT

Dit is hem dus geworden voor mijn vrouw. Daar hebben we al een ritje mee gemaakt km of 60 zij op de mp3 ik op de motor. Lekker zo met zijn tweeën op de motor geen last van fietspaden en het gezwalk van hot naar her. En de Ham vraag wil je nog terug op de bromscooter was een heel duidelijk NEE te horen.

Mp3 Mien en Peer

Gezien hij zo lekker liep en mijn Yamaha Majesty yp 250 al bijna 20 jaar oud is, en de onderdelen nu al moeilijker te vinden zijn heb ik hem in geruild voor ook een mp3. Die zou zaterdag klaar moeten staan maar nu word het aankomende donderdag. En gaan we samen zo nu en dan lekker toeren. En de 2 Elyseo`s die boven Romen staan die halen we op in de grote vakantie met de auto. Dat doen we ook uit fatsoen. dan hebben we een probleem de schuur staat vol met 2 mp3`s en dan nog 2 Elyseo`s maar die gaan de tuin in want daar is geen plaats meer voor in de schuur.