Zo vwdr is weer klaar

Mien en Peer vwdr

Hij is nu beveiligt zie https

En met de Privacy heb ik denk ik weinig te maken. Ik heb alles zo ingesteld dat niemand kan registreren eo lid worden. Der zit wel een maar aan je ziet niet hoeveel volgers je hebt. Ach er zijn andere dingen in het leven die belangrijker zijn. Al heb ik er maar 1 ben ik ook al tevreden mee. En ergens interesseert het mij helemaal niet. vind het gewoon leuk om iets op mijn blog te typen leuk voor later als je het eens terug leest.

Luxe probleem ha ha ik heb mijn scooter opslag 75km boven Rome tja als je daar strand met je scooter en gekneusden ribben. Mare nu half september ik voel ze zo nu en dan nog zijn we een week of 6 verder. ach ja volgende vakantie gaan we ze ophalen met de auto beetje pas en meet werk en demonteren kunnen er 2 achter in. na 1 jaar lopen ze zeker niet meer moet alles schoonmaken de accu laden banden op pompen dat doe ik als we weer thuis zijn. En dan puilt mijn schuur uit ha ha 1 motor 3 elyseo`s Zundapp + de nodige fietsen. maar dat zien we wel volgend jaar als we weer thuis zijn.
Prettig weekend.