2takt geneuzel

ansv

Geneuzel over 2takt zijn dat de enigste die zooi uithoesten.? Kijk in de winter als der sneeuw ligt eens langs de grote weg af die sneeuw is zeker niet wit. Ene wat denk je wat er boven je hoofd word uitgespuugd door vliegtuigen, maar die brengen geld in het laatje auto’s ook dat is dus gelijk de reden waarom ze ze gaan zitten neuzelen.

1miljoen scooters aan fijn stof 1% dat is nul. Auto’s  ik dacht ergens gelezen te hebben 8% de zee daarin tegen zeker 50% dus waar zeuren ze over. Vliegtuigen weet ik zo gouw niet meer.

Dus zeurende natie kap er mee.

Dan de vergelijking vrachtwagen bromfiets slaat helemaal nergens op. Wie vergelijkt er nu een diesel met een 2takt. Dan ben je een geboren sukkel. De ene loopt op 1 cilinder de andere op 6 tot 8 de ene word ontstoken door een bougie de andere door zelf ontbranding. Zo iets kan en mag je niet vergelijken. Ja je mag het wel maar dan moet je er een 2takt vrachtwagen naast zetten daar slaan we een pijp in de uitlaat en knijpen hem af tot 45 km per uur. Wdden dat de brommer schoner is. En trouwens al die kilometer remmende dingen in de uitlaat zorgt voor extra stof zonder zijn ze beter en zuiniger. En gas geven doe je zelf.