Hobby Scooter rijden.

vakantie rit Pisa Italië

Ja dat is een hobby van mij. Zo als ik nog meer hobby`s heb, maar scooter rijden springt er toch wel heel ver boven uit. Heb al menig rit lang en kort hier in nederland gereden. Afgelopen zomer 2016 even naar Pisa gereden om een foto te maken van de 2 scooters en de toren.
Ritje Pisa Italië
Toen hebben beide machines rond de 2900km gedraaid de zilverkleurige zonder slag of verkeerde stoot de paarse had op de terug weg een vage storing waar door we 1 nacht strande. Iedere dag rond de 200km gereden ook iedere dag 1x tanken. De mooiste vakantie die ik ooit heb mee gemaakt.

Maar om even terug te komen op de hobby wat is er nu lekkerder dan door weer en wind buiten te zijn alles te ruiken wat er te ruiken is. Word je nat nou pech gehad, het is beter dan in zoon slaap verwekkende auto. Het is trouwen ook hersengymnastiek is bewezen. In een auto worden je hersens lui. Bromfiets rijden is dus zeer goed voor je gestel. Je bent minder ziek, alerter wand zeg nou zelf in dit kikkerlandje weet je nooit waar je moet rijden. Omdat je verplicht bent sommige fietspaden te gebruiken. En dat dat in sommige gemeentes toch wel meer weg heeft van denksport, gewoon lekker rijden en kilometers maken zit er in Nederland niet in. Om dat je altijd dat gezever hebt over fietspaden.